Over ons

Welkom bij Geurts, Webdesign en Development

Wie zijn wij

Wij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. Dit enthousiasme is terug te vinden in de digitale oplossingen die we maken. Wij kijken altijd verder dan alleen de vraag.

Door doorlopend mee te denken, kunnen we samen inspelen op kansen. Hierdoor toveren we jouw complexe vraagstuk om naar een oplossing met echte toegevoegde waarde.

Onze missie

Wat ons onderscheidt, is onze can-do-houding ten aanzien van de projecten die we aannemen. We zijn een kleurrijke groep digitale specialisten: app- en webontwikkelaars, UX- en UI-ontwerpers en testers, allemaal gericht op het leveren van online tools en productontwikkelingsdiensten aan startups en sterke merken die hun bedrijf willen laten groeien en online willen innoveren. .

Wat doen we

Marketing ging altijd over het vergroten van de bekendheid van uw bedrijf bij uw doelgroep. We leven in een tijd waarin veel tijd op internet wordt doorgebracht. 

Steeds vaker vind je je doelgroep online. Naarmate het internet is gegroeid, groeit ook uw bereikbare publiek. Door optimaal gebruik te maken van de online wereld, kunt u klanten over de hele wereld bereiken.

Ons 6-D Proces

Discover

We doen ons onderzoek en vinden de beste manier voor u om uw bedrijf online aan de gang te krijgen.

Define

We stellen een plan op om uw bedrijf op de meest efficiënte manier online te krijgen.

Design

We geven prioriteit aan mooi design, zodat uw klanten de best mogelijke ervaring krijgen.

Develop

We ontwikkelen snelle, goed functionerende online tools om u te helpen het meeste uit digitale tools te halen om uw bedrijf op te bouwen.

Deploy

We gaan direct aan de slag, zodat we uw project tijdig kunnen afronden en uw bedrijf zo snel mogelijk online kunnen laten draaien.

Deliver

We bieden 1 – op – 1 trainingen aan voor al onze producten, zodat u het meeste uit uw nieuwe online tools kunt halen.

why-choose-us

Waarom voor ons kiezen

Mooie ontwerpen, zodat uw klanten toegang tot u hebben met de best mogelijke ervaring.

We ondersteunen je tijdens het hele traject, met updates en 1 – op -1 training om je te helpen je nieuwe online tools te gebruiken.

Alle projecten waaraan we hebben gewerkt, hebben als doel om de resultaten voor bedrijven te helpen verbeteren. We willen dat je een betere ervaring kunt bieden en nieuwe klanten kunt winnen.

Ons team heeft jarenlange ervaring en heeft aan honderden projecten gewerkt. Wij kunnen u verzekeren dat u in veilige handen bent.

Projecten Voltooid
1 +
projects-icon.png
Tevreden Opdrachtgevers
1
heart-icon.png
Regels code
1 K+
code-lines-icon.png