Support & Onderhoud

U wilt een goed onderhouden website, maar u heeft geen tijd om hier aandacht aan te besteden? Wij maken tijd, het is ons werk!

Geurts, Webdesign en Development zorgt voor uw website/webshop problemen. Voor diverse websites van onze klanten doen we het onderhoudt voor een vast afgesproken bedrag. Tevens is het mogelijk uw site te optimaliseren, de door u aangeleverde informatie, foto’s en teksten plaatsen etc. Maar vergeet niet dat we voor alle onderhoud werkzaamheden altijd een back-up maken. Wij hebben de werkzaamheden niet alleen snel uitgevoerd, maar u bent er ook zeker van dat het perfect wordt verzorgd. Zo kunt u zich op uw kernactiviteiten richten en doorgaan met uw eigen onderneming.

WordPress onderhoud

Voor slechts 2 euro per dag* ben je het hele jaar door verzekerd van een goed functionerende en veilige website. Wekelijks wordt je website gecontroleerd op updates en indien er grote essentiële updates zijn worden deze meteen uitgevoerd. Een volledige back-up van je website wordt wekelijks gemaakt zodat er altijd teruggegaan kan worden naar een vorige versie. Daarnaast krijg je 2,5 uur extra ondersteuning die je kunt inzetten voor bijvoorbeeld het wijzigen van teksten en foto’s of het plaatsen van berichten op je blog.

* Gebaseerd op betaling per jaar.

Strippenkaart voor onderhoud en ondersteuning

De Strippenkaart koop je vooraf, tegen een voordeliger tarief. De strippen kun je inzetten voor het veilig, actueel houden van je website.  Elke strip staat voor 15 minuten en deze kunnen gebruikt worden voor de kleinere klussen zoals:

  • Wijzigen van tekst of foto’s
  • Toevoegen tekst of foto’s (kleine opdrachten)
  • Plaatsen van berichten op het blog
  • Updaten WordPress, template en plug-ins
  • Back-uppen van je website

 

Grotere projecten zoals bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe pagina’s of re-design van pagina’s worden op de gebruikelijke wijze gefactureerd tegen het uurtarief van €45,-

Voordelen Strippenkaart:

  1.  voordeliger uurtarief
  2.  onbeperkt houdbaar
  3. snelle hulp
  4. minder rompslomp
[supsystic-price-table id=8]

De prijzen zijn excl. 21% BTW