ZTalks Collectief

Opdrachtgever:

Locatie:

Datum:

Situatie:

Site is gebouwd op met WordPress CMS, de site had een laad tijd die varieerde tussen 20 en 50 seconden. De site is verder goed van structuur, en opbouw de vorige designer heeft hier goed werk in gedaan. De site was nog niet helemaal af en miste nog wat gewenste mogelijkheden maar omdat de basis van de site goed is, is de mogelijkheid er om deze wensen te realiseren.

Updates:

Een van de belangrijkste functies die toegevoegd moest worden was de mogelijkheid om een agenda te hebben waar evenementen op geplaatst kunnen worden, dit moet ook gekoppeld worden aan bepaalde gebruikersaccount/lidmaatschap.

Je kunt je registreren op de site via lidmaatschap die je kunt kopen ieder lidmaatschap heeft bepaalde mogelijkheid op de site, afhankelijk van je lidmaatschap heb je toegang tot het plaatsen van evenementen. Ieder lidmaatschap heeft toegang tot de kalender en de evenementen pagina.

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de lidmaatschap extra functies die op de site moeten komen zie dit als een mogelijkheid tot verbinding tussen verschillende ZZP’ERS

Scroll naar top