Keurmerk Kwaliteitsvakman

Opdrachtgever:

Locatie:

Datum:

Situatie:

De site had een laad tijd. Het systeem was verouderd. En had een nieuwe uiterlijk nodig. Er waren op het moment van opdracht 400+ actieve gebruikers voor de site

Updates:

De site en server moesten verhuist worden dit omdat het eerst nog bij de oude designer stond en ik het over heb genomen. Na de verhuizing is er begonnen om een hele nieuwe site te ontwikkeling op een speciale URL die puur voor de ontwikkel fase was. De opdrachtgever heeft gekozen om op basis van de listify template de site te laten bouwen.  Ook worden er abonnementen verkocht op de site voor de weergave van de bedrijven. Met de nieuwe bouw is er gekozen voor WordPress CMS, zodat de opdrachtgever makkelijk zelf de content kan bijhouden. en de woocommerce plugin met subscription plugin om de abonnementen te kunnen verkopen aan de bedrijven.

Na de goedkeuring van de site is alle oude content overgezet naar de nieuwe site dit was even werk omdat we geen goede overdracht konden doen waardoor alle content handmatig overgezet moest worden. Nadat dit gebeurt is, is de site live gegaan.

Na een succesvolle live gang heeft de opdrachtgever nog een jaar onderhoudt en ontwikkeling bij mij gehad. En zijn ze gestopt en de site verhuist naar een interne designer/developer nadat ze zijn gefuseerd met een ander bedrijf die dit al in huis hadden. Vanaf half 2020 hebben ze de onderhoud zelf in handen.

Scroll naar top