Japans Restaurant & Go, Sushi Suzi

Opdrachtgever:

Locatie:

Datum:

Situatie:

Het restaurant had eerst een statische website met alleen wat informatie over de zaak op de site staan. Ze wouden echter ook een webshop gekoppeld hebben aan de site zodat mensen ook via de site kunnen bestellen. Dit is inmiddels gebeurt en bezoekers kunnen nu ook via de site bestellen, later is er toch een beslissing genomen om de webshop niet te nemen en te gaan voor een impressie site.

Het bedrijf gaat echter eind december begin januari verhuizen en veranderen. Hierdoor gaan we de tijdelijke upgrade van de site nu definitief maken en een compleet nieuw design geven dat bij de uitbreiding van het bedrijf past.

Systeem:

Het systeem waarvoor gekozen is WordPress. Dit is gedaan om de gebruiksvriendelijkheid van de site en de admin gedeelte te waarborgen. De mensen zouden dus zelf de content van de site kunnen aanpassen, denk aan het toevoegen van nieuwe menu items of nieuwe acties die er lopen.

Updates:

Met de nieuwe updates komt er een compleet nieuw design, in de nieuwe huisstijl van het restaurant. Door deze nieuwe site komt veel beter naar voren hoe het restaurant werkt en hoe het eruit ziet door de impressie galerij, zien mensen hoe het restaurant er uitziet van binnen zelfs kunnen ze een virtuele tour volgen. Zo komt ook de mogelijkheid om de vergaderruimte te huren via de site erbij. Er moet nog een ding toegevoegd worden en dat is de bookingscalander hierdoor zullen mensen vooraf online tafels kunnen reserveren zo zijn ze verzekerd van een tafel in het mooie restaurant.

Scroll naar top