Assel Don Bosco Centrum

Opdrachtgever:

Locatie:

Datum:

Situatie:

In 2013 heeft de site een grote redesign gehad die hard nodig was, dit was in overleg met de vrijwilligers van Assel Don Bosco Centrum een groot succes geworden. Maar zoals alles bereik je soms een punt dat je toch moet doorgroeien en vernieuwing noodzakelijk is.

Omdat Assel Don Bosco Centrum zelf nu ook een groei en vernieuwing doormaakt hebben we besloten om de site ook mee te laten groeien en het in een nieuw jasje te steken. Door dit te doen werken we de site bij naar de laatste standaard maken we de site volledig responsive en introdiceren we een nieuwe kalender optie op de site om weer te geven welke accommodaties er vrij zijn.

Ook wordt het systeem aangepast zodat de vrijwilligers steeds makkelijker alles kunnen bij werken. Denk bijv. aan een bericht slider zodat je meerder berichten kunt laten zien die zich afwisselen en dit in combinatie met de social media feed die ook op de site is zijn ze bezig om ook toekomst gericht te werken.

Systeem:

De website blijft werken op het CMS syteem van WordPress dit omdat het een eenvoudig systeem is en het gebruiks vriendelijk is voor alle gebruikers. Maar hierin wordt nu ook de plugin van MotoPress Content Editor gebruikt, hiermee krijg je nog een beter visueel beeld van wat je veranderingen doen op de site en kun je de indeling van de site veel makkelijker aanpassen zonder dat er uitgebreide kennis van codering nodig is.

Door de bookings calander plugin krijg je de mogelijkheid om een kalender toe te voegen aan de site waarin je kunt aangeven welke accommodaties er vrij of bezet zijn. We hebben hem zo ingesteld dat de bezoekers niet zelf kunnen inboeken wanneer ze zouden willen komen want het doel van Assel Don Bosco Centrum is toch verbondenheid en ze hebben graag contact met degene die gebruik willen maken van de accommodaties. Ze kunnen nu dus aangeven welke dagen welke accommodatie er nog beschikbaar is om te reserveren.

Updates:

De meeste wijzigingen aan de site qua teksten zullen gedaan worden door de vrijwilligers van Assel Don Bosco Centrum, maar alle grote en structurele aanpassingen zullen door Geurts, Webdesign en Development worden uitgevoerd.

Scroll naar top