WordPress Webdesign

WORDPRESS WEBDESIGN

Je bent op zoek bent naar een webdesigner die ervaring heeft met het ontwerpen van websites in WordPress.

WORDPRESS: EEN DUIDELIJKE KEUZE

Er is duidelijk de keuze gemaakt: vanuit onze visie voor een open source, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid te realiseren voor de websites. WordPress voldoet hier aan en is een populaire CMS(Content Mangement Systeem) systeem de mogelijkheid en flexibiliteit bied voor zowel kleine als grote websites.

ERVARING EN BESPARING

Door de ervaring met webdesign voor Wordpress zijn we in staat al tijdens het ontwerpproces tijd te besparen. Er wordt al bij het ontwerpen rekening gehouden met de mogelijkheden – maar soms ook beperkingen – die WordPress heeft.

AANDACHT, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites vinden we het belangrijk om voor slimme oplossingen te gaan. Waarom iedere keer het wiel opnieuw uitvinden als dat niet nodig is en besteden extra tijd en aandacht aan:

  • Schone code: zo kan elke programmeur, browser of zoekmachine onze sites gemakkelijk begrijpen.
  • usability vinden we erg belangrijk. We maken sites die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar de gebruiker ook brengt waar hij/zij wil zijn.
  • Jouw klant, want deze is het belangrijkst: we ontwerpen de site voor de bezoeker en zijn daarom soms een beetje eigenwijs (maar wel gegrond).
  • Zoekmachines: hoe mooi je site ook is, voor vrijwel elk bedrijf is het belangrijk goed gevonden te worden. En ja, zelfs in een webdesign kun je daar al goed rekening mee houden. Dat doen we dan ook.
  • Als klant sta jij centraal. Het enige wat we van je vragen is ons te vertrouwen en ons een eerlijke prijs te betalen.

Deal?

Zo ja, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor informatie over WordPress webdesign