Webhosting

GROENE HOSTING

Snelle, stabiele hosting is een voorwaarde voor online succes. Met onze groene hosting kun je daar op rekenen.

De hosting die we onze klanten bieden wordt altijd op maat geconfigureerd, zodat je een hostingpakket hebt dat bij je site past. Een site met veel traffic en dataverkeer vraagt een ander pakket dan een kleinere site. Hosting is daarnaast een stroom vretende aangelegenheid. Een kans bij uitstek om ons duurzame karakter te tonen.

DUURZAME, GROENE WEBHOSTING

We bieden onze klanten altijd groene hosting. Deze duurzame hosting houdt concreet in:

  • Het datacentrum maakt gebruik van 100% groene stroom.
  • We maken gebruik van het Cold Corridor principe, waardoor de temperaturen in de racks beter op pijl gehouden worden met stroombesparing tot gevolg.
  • Optimale configuratie voor minder stroomverbruik.

STABILITEIT EN SNELHEID

Snelheid is voor zoekmachines tegenwoordig een zwaarwegende factor. Naast geoptimaliseerde code en zoekmachinevriendelijke software speelt hosting hierin een belangrijke factor. Voor optimale toegankelijkheid is een hoge uptime vereist. We werken daarom met hoogwaardige server hardware.

VEILIGHEID

Uw site is bij ons in goede handen. We zorgen altijd voor actuele back-ups en maken gebruik van veilige software. Mocht er toch iets gebeuren, dan kun je rekenen op onze back-ups. Zo raak je nooit je gegevens kwijt, want je kunt terug naar de laatste back-up. Alle bestanden worden hierin opgenomen.